Home
Introductie
Japan in je pan - Het boek
Galerij
Japan culinair
Reizen en verblijven in Japan
Contact
Neem contact met ons op
555-555-5555
mymail@mailservice.com
Home
Introductie
Japan in je pan - Het boek
Galerij
Japan culinair
Reizen en verblijven in Japan
Contact
Japan culinair
Matchagebak, aardbei, sakura, lentecocktail
door Jeannette Stakenburg
•
7 april 2025
Een cocktail geïnspireerd door sakura/kersenbloesem, recept voor matchagebak, aardbei...
Sake, shochu, nihonshu, hoe wordt het gemaakt?
door jeannette stakemnburg
•
17 maart 2025
How sake is made, Akikshika, Yoigokochi, De Leuf, Culinaire Inspiratie
Matcha, kastanje, gebak, softijs, Mont blanc
door Jeannette Stakenburg
•
9 oktober 2024
Japanse zoetwaren, met zorg bereid, kleurrijk, aantrekkelijk en speciaal
Japan inspireert ook op culinair gebied
door Jeannette Stakenburg
•
16 september 2024
Verse uien op de gril, zoet en sappig, koude maissoep, een biertje bij het ontbijt, langzaam gegaarde kippenlevers...
100% Japanse smaken, 100% verse Nederlandse ingrediënten
door Jeannette Stakenburg
•
15 juli 2024
Een smaakvolle en makkelijke Japanse zomerse maaltijd met verse Nederlandse ingrediënten
sushi, tazuna maki, regenboog- of zuurstokrol
door Jeannette Stakenburg
•
14 juni 2024
Van de verschillende soorten sushi, is dit er een die thuis makkelijk te maken is met in Nederland beschikbare vis. Of maak hem vegetarisch.
umami, de vijfde smaak
door Jeannette Stakenburg
•
3 mei 2024
Umami, als natuurlijke smaakversterker verhoogt de smaak van je gerecht. Stapel umami met dit vegetarische recept voor shiitake
Asari, venusschelp, vongole, tapijtschelp, palourdes
door Jeannette Stakenburg
•
14 april 2024
Inspiratie door aanbod op de vismarkt , schelpdieren, recept soba vongole
Chef voormalig Kisen, nu Kongotei voor inspiratie
door Jeannette Stakenburg
•
9 maart 2024
Chef Kisen voor inspiratie. Recept voor rundvleespakketjes met een sukiyakisaus, mochi gevuld met kurasumi, de Japanse equivalent van bottarga
Buri, ankimon, gemarineerde zalm, inspiratie in en uit Japan
door Jeannette Stakenburg
•
26 januari 2024
Een snelle manier voor gemarineerde zalm die eigenlijk 24 uur in de marinade zou moeten. Verder informatie over hamachi en hoe je de lever van de zeeduivel kunt bereiden.
Meer posts
jeannettestakenburg en japaninjepan
Share by: