Home
Introductie
Japan in je pan - Het boek
Galerij
Japan culinair
Reizen en verblijven in Japan
Contact
Neem contact met ons op
555-555-5555
mymail@mailservice.com
Home
Introductie
Japan in je pan - Het boek
Galerij
Japan culinair
Reizen en verblijven in Japan
Contact
Reizen en verblijven in Japan
Okazaki-jo, hatchomiso, bloesems, afscheid
door Jeannette Stakenburg
•
30 maart 2025
Afscheid na 3 maanden studeren met bloesems, tranen en altijd lekker eten...
Examenweek Yamasa
door Jeannette Stakenburg
•
24 maart 2025
Na een week van inspanning, ontspanning met sushi, sake en nog veel meer
Sake, shochu, nihonshu, hoe wordt het gemaakt?
door jeannette stakemnburg
•
17 maart 2025
How sake is made, Akikshika, Yoigokochi, De Leuf, Culinaire Inspiratie
Culinaire Inspiratieweek
door Jeannette Stakenburg
•
8 maart 2025
Culinaire inspiratie, cocktails, sake, omotenashi, en nog veel meer
IJzige koude, smeltende sneeuw, zoete citrus
door Jeannette Stakenburg
•
23 februari 2025
Schilderachtige luchten, sneeuw, oesters, wagyu en waarom lopen we aan de linkerkant van de weg
Osu Kannon Tempel Nagoya, Haruichiban, tomo-choco
door Jeannette Stakenburg
•
16 februari 2025
Osu Kannon tempel in Nagoya, takoyaki, Takeshimaya, haruichiban en sake
een simpele schoolweek, sushi, sneeuw en blauwe lucht
door Jeannette Stakenburg
•
9 februari 2025
Ijskoud en veel zon, 5 nieuwe kanji per dag. kishimen, sushi, Magome,
Okazaki kasteel, mapping en projecting, Tokugawa Ieyasu, Aichi
door Jeannette Stakenburg
•
2 februari 2025
Een mooie zaterdagavond met een verlicht kasteel, heerlijke udon, rust na een drukkende week
Japanse data simkaart, bijzondere architectuur en ontmoetingen
door Jeannette Stakenburg
•
26 januari 2025
Japanase sim, kawai, wagyu, palmbomen en bijzondere huizen
Dagelijkse maaltijden, afval scheiden, kuromatsu
door Jeannette Stakenburg
•
19 januari 2025
Dagelijkse maaltijd, afval scheiden, een prachtige kuromatsu en tekeningetjes als je geen fouten hebt gemaakt
laat meer zien
jeannettestakenburg en japaninjepan
Share by: